Zelfleiderschap reacties

“Het aanbrengen van focus bij het zelfleiderschap programma heeft een gerichte sturing en versnelling aan mijn ontwikkeling gegeven.”


“Ik heb bij het programma zelfleiderschap meer zicht gekregen op de impact die ik heb en kan dat ook meer bewust inzetten.”

 

“Tijdens het zelfleiderschap programma heb ik geleerd om sneller te schakel naar mijn gevoelsniveau waardoor ik beter kan laten zien wat ik vind en wat ik wil.”

 

“Dankzij het maken van keuzes welke werkzaamheden ik wel of niet oppak, ben ik veel beter in staat om werkzaamheden te delegeren naar anderen waardoor er meer ruimte in mijn agenda ontstaat. Ik evalueer mijn werkzaamheden op vaste tijden en krijg daardoor beter zicht op behaalde successen en ontwikkelingen die ik doormaak. Mede daardoor geniet ik meer van het werk dat ik doe.”

 

“Binnen het programma Zelfleiderschap heb ik gewerkt aan het ontwikkelen en uitstralen van meer maturiteit. Ik heb geleerd om mijn ambitie en visie uit te spreken en uit te dragen en daarvoor te blijven staan. Ik was opzoek naar een stijl van leiderschap die goed aansluit bij mezelf. Door in de praktijk te oefenen met verschillende stijlen van aansturing heb ik mezelf een eigen stijl van leidinggeven eigen gemaakt die mij en mijn omgeving energie geeft. “

 

“Ik ben sterker geworden in het uitdragen van mijn eigen mening en visie.

Ik geniet na het zelfleiderschap programma van het proces en niet alleen van het uiteindelijke resultaat.”