Coaching reacties

There are no translations available.

“De persoonlijke  coaching door Touché is waardevol omdat hierin de verbinding wordt gelegd van persoonlijke leerdoelen naar acties in de praktijk.”

 

Ik heb de coaching sessies als erg prettig ervaren, zowel door de persoonlijkheid van de coach als de gehanteerde aanpak.”

 

“Ik heb tijdens de coaching geleerd om veel beter te schakelen tussen verschillende communicatiestijlen en tussen inhoud, procedure en relatie aspecten. Dat geeft me veel meer mogelijkheden en vergroot mijn maturiteit.”

 

 

“Ik heb bijzonder veel gehad aan de coaching. Ik kom minder nerveus over en ben veel overtuigender. Ik heb hierover al veel complimenten gekregen.”

 

“Door onze coachgesprekken heb ik meer grip gekregen op mijn belemmerende overtuigingen die een rol spelen bij mijn leervragen. Ik was daardoor in staat in bepaalde situaties mijn vaardigheden anders in te zetten.”

 

“Ik communiceer na de coaching veel meer en vaker waar ik goed in ben en wat mijn ambitie is. Hierdoor weten collega’s en klanten mij te vinden op mijn expertise. Dit sluit veel beter aan op mijn ambitie. “