George Rousse

Touché gebruikt de inspirerende afbeeldingen van George Rousse met zijn instemming op deze site.

George Rousse is een Franse beeldend kunstenaar die in zijn werken speelt met verschillende dimensies van waarnemen.

Op zijn site www.georgesrousse.com is een uitgebreid overzicht van zijn werk te zien. Zijn werk is altijd gecreëerd in ruimtelijke omgevingen die nieuwe dimensies krijgen door toevoeging van zijn kleurrijke inspiratie. Elk kunstwerk is vanuit 1 bepaald standpunt opgebouwd en gefotografeerd, elk ander standpunt zal een heel ander beeld geven.

Verbinding met Touché Training & Advies

Waarneming

In de kracht van helder waarnemen ligt de verbinding met Touché Training & Advies. Waarneming is bepalend voor het betekenis geven van een situatie. De waarneming is bij probleemsituaties vaak vernauwd waardoor opties voor oplossingen beperkt lijken. Touché help in die situaties om andere perspectieven te creëren waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Kleurrijk

Ieder mens heeft een eigen uniek kleurenpalet van mogelijkheden in gedrag. Touché Training & Advies helpt mensen die kleuren echt te zien, te waarderen en te verhelderen. Er worden nieuwe kleurencombinaties gemaakt en soms nieuwe kleuren bijgebracht waardoor er een palet aan nieuwe mogelijkheden in gedrag worden gecreëerd.

Verschillende dimensies

Het kunnen creëren van verschillende dimensies schept meerdere mogelijkheden.

Elke webpagina is opgebouwd vanuit verschillende dimensies;

Een onhelder globaal detail, een duidelijkere gedeeltelijke weergave en tenslotte een scherp beeld van het totaal.

In het werk van Touché Training & Advies wordt op verschillende dimensies gewerkt om uiteindelijk een helder beeld te kunnen creëren waarmee nieuwe mogelijkheden ontstaan.