Authentiek Presenteren reacties

“Authentiek Presenteren is een hele  inspirerende training voor mij geweest! Ik heb hier zoveel geleerd  dit is meer dan ik had kunnen verwachten van een training Presenteren.”

 

“Voor mij is  het belangrijkst wat ik geleerd heb; eigen kracht beter in kunnen zetten tijdens een presentatie.”

“Door Authentiek presenteren heb ik mijn presentatievaardigheden duidelijk verbeterd door mijn manier van presenteren minder afstandelijk te maken en beter af te stemmen op het publiek.”

 

“Authentiek presenteren is een fijne opleiding om duidelijk de leervragen te behandelen, goede setting, prima ontwikkeling doorgemaakt.”

 

“Authentiek Presenteren van Touché is een prima training met inspirerende trainers maar ook gezond kritisch. “

 

 

 

“Leuke inspirerende trainers, vakkundig en ook betrokken.”

 

“Authentiek Presenteren is een echte aanrader.”

 

 

“Authentiek Presenteren is een goede training en heeft mij geholpen bij het beter presenteren.”

 

“Ik heb meer zekerheid in mijn presentaties gekregen en een aantal duidelijke instructies gekregen over de opbouw van een presentatie. Ik kreeg meer duidelijkheid over het belang van goede voorbereiding van een presentatie en het bewustzijn dat je een heldere boodschap moet hebben waar de mensen naar komen luisteren.”

 

“Ik heb veel minder angst om te presenteren en ruggensteuntjes gekregen om mijn nerveusiteit of sceptische gedachten over de presentaties weg te krijgen.”

 

“Ik heb zelfvertrouwen gekregen omdat ik heb ervaren dat het energiek brengen van een presentatie mogelijk is.”

 

“Enthousiasme om te gaan presenteren is vergroot nu ik het nut en succes ervan heb ervaren.”

 

“De trainers van Touché weten de groep uitstekend te begeleiden en de persoonlijke leerdoelen van iedere cursist op te pakken. Ieder cursusonderdeel heeft bijgedragen om vol vertrouwen authentiek te kunnen presenteren. “