Talentontwikkeling reacties

There are no translations available.

“Tijdens het DHT programma pas je ook daadwerkelijk toe wat je hebt geleerd, en doe je gelijk wat met nieuwe inzichten in de praktijk. Het is niet vrijblijvend, je moet er wat mee en wordt er ook op aangesproken. “

 

“Ik was positief verrast over de mate waarin het DHT programma me als persoon geholpen heeft, zowel op het werk maar ook (vooral) privé.”

“Mijn belangrijkste ontwikkelpunten bij DHT zijn meer vertrouwen in mezelf, een meer (pro)actieve houding en meer invloed. “

 

“De mix die DHT biedt zoals de 360 feedback, het aantal modules, de coaching en de koppeling naar de praktijk maken dit een sterk programma omdat het maakt dat je in de praktijk daadwerkelijk wat doet met de inzichten die je opdoet, je kan er niet meer onderuit. “

 

“Ik heb tijdens het programma DHT een aantal eyeopeners gehad, dat was heel waardevol.”

 

 

“De modules van DHT vond ik erg nuttig vanwege het inzicht dat ik erdoor kreeg, deels door de informatie en deels door de interactie met de groep.

Daarnaast heb ik veel gehad aan de coaching, omdat hierin juist voor praktische werksituaties duidelijk werd hoe ik me opstel en hoe dat effectiever kan. Juist van mijn ervaringen in concrete projecten heb ik veel geleerd.”

 

“Ik wil blijven leren, want daar houd ik van. DHT is hierin een versneller geweest en ik denk hier heel mijn leven plezier van te hebben.”

 

“De belangrijkste ontwikkeling gedurende DHT vormt de bewustwording van het verschil tussen hoe anderen mij zien en hoe ik mezelf zie. Mijn zelfbeeld sluit niet aan bij het beeld dat anderen hebben en remde mij onnodig in mijn werk en ontwikkeling.

Bewuster worden van dit zelfbeeld en het omzetten van een enigszins passieve houding ten aanzien van mijn ontwikkeling in een (pro)actieve houding is de belangrijkste ontwikkeling geweest. Dit betekent meer vertrouwen hebben in het eigen inzicht en oordeel en daar ook naar handelen. “

 

“Ik probeer vaak iedereen tevreden te houden en ga daarom keuzes of voorstellen uit de weg. Ik heb geleerd tijdens DHT dat duidelijkheid juist gewaardeerd wordt. En wanneer het om een keuze gaat waarin ik juist ook input wil van anderen, is het goed om dit aan te geven.”

 

“Ik ben tijdens DHT bewuster gaan denken in uitdagingen in plaats van bedreigingen.”

 

“Ik heb anders naar mezelf gekeken en ben echt met de basis bezig geweest, i.p.v. het aanleren van vaardigheden en dat is heel waardevol geweest.”