TALENTONTWIKKELING

Talentontwikkeling Developing Human Talent (DHT)

Developing Human Talent is een persoonlijk effectiviteit programma waarin deelnemers hun talenten naar boven halen en verder ontwikkelen om eigen  invloed en proactiviteit te vergroten. Iedereen heeft talenten, door deze te herkennen en optimaal te benutten kan de deelnemer een versnelde groei verwezenlijken.

Om te kunnen blijven groeien, kwaliteit te continueren en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen is talent onontbeerlijk in iedere organisatie. Begeleiden van talenten is een belangrijke voorwaarde om talent te behouden en te ontwikkelen.

Uitgangspunten Developing Human Talent Als mensen hun talenten niet opmerken of als er geen extra aandacht aan geven, is dat verspilling van potentieel en dus remmend voor zowel de persoon als voor de organisatie.

Wanneer er wel aandacht is voor het ontwikkelen van iemands talenten is het van belang om een gevarieerd aanbod te doen.

Persoonlijk ontwikkeling, ondernemerschap en organisatieontwikkeling zijn kernbegrippen binnen DHT die een versnelde ontwikkeling bij de deelnemer realiseren en deze verder brengt richting professional.

DHT is een afwisselend  programma waarin theorie, praktijk en zelfonderzoek aan de orde komen. Er wordt een verbinding gelegd tussen persoonlijke drijfveren, en professionele ontwikkeling.

Volgens de deelnemers een waardevol praktisch en compleet programma.

 

Doorlooptijd programma

Talent ontwikkeling

Introductie sessie
13.00 uur tot 16.30 uur
1e Module
9.00 uur tot 20.00 uur

9.00 uur tot 20.00 uur
1e coach sessie
tijdstip volgt
2e Module
9.00 uur tot 20.00 uur

9.00 uur tot 17.00 uur
2e coach sessie
tijdstip volgt
3e Module
9.00 uur tot 20.00 uur

9.00 uur tot 17.00 uur
3e coach sessie
tijdstip volgt
Afsluiting/Eindpresentaties
9.00 uur tot 17.00 uur

 

Investering

op aanvraag

 

 

NU INSCHRIJVEN

Lees meer...
 

Talentontwikkeling reacties

“Tijdens het DHT programma pas je ook daadwerkelijk toe wat je hebt geleerd, en doe je gelijk wat met nieuwe inzichten in de praktijk. Het is niet vrijblijvend, je moet er wat mee en wordt er ook op aangesproken. “

 

“Ik was positief verrast over de mate waarin het DHT programma me als persoon geholpen heeft, zowel op het werk maar ook (vooral) privé.”

“Mijn belangrijkste ontwikkelpunten bij DHT zijn meer vertrouwen in mezelf, een meer (pro)actieve houding en meer invloed. “

 

“De mix die DHT biedt zoals de 360 feedback, het aantal modules, de coaching en de koppeling naar de praktijk maken dit een sterk programma omdat het maakt dat je in de praktijk daadwerkelijk wat doet met de inzichten die je opdoet, je kan er niet meer onderuit. “

 

“Ik heb tijdens het programma DHT een aantal eyeopeners gehad, dat was heel waardevol.”

 

Lees meer...
 

Praktijkopdracht

Om leervragen in de praktijk te borgen werkt Touché met

praktijk opdrachten bij het programma DHT.

Daarbij is het doel om echt ondernemend aan de slag te gaan.

Geen case studie, maar echte opdrachten voor een echte klanten.