TEAMONTWIKKELING

TEAM ontwikkeling Focus on Results (FOR) Teamprogramma

 

Focus on Unique Results teamprogramma

Het Focus on Results (FOR) team programma is een doelgericht programma om effectieve teams te ontwikkelen die zich kenmerken door vertrouwen, openheid, betrokkenheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid.

Wanneer een nieuw team wordt samengesteld of een bestaand team de effectiviteit in de praktijk wil vergroten is het FOR teamprogramma een waardevolle investering.

Doelgroep

De doelgroep bestaat uit project teams, management teams, en andere voor een korte of langere periode gevormde teams die de effectiviteit en productiviteit in de praktijk zichtbaar willen vergroten.

Wanneer is Focus on Results programma effectief

Wanneer een team en of teamleider met een van de volgende leer/ontwikkel vragen bezig is dan is het effectief om het Focus on Results programma in te zetten:

  • Het team staat voor een nieuwe uitdaging
  • Het team is niet effectief genoeg
  • Het team opereert meer individueel dan samen
  • Het team kan meer ondernemerschap inzetten
  • Het team wil vanuit eigen missie en visie opereren
  • Het team wil werken vanuit meer inspiratie

 

 

 

Dit programma wordt in-company aangeboden voor teams en afdelingen.

Lees meer...
 

TEAM ontwikkeling reacties

“De begeleiding vanuit Touche is positief, scherp en professioneel, het is voldoende uitgedaagd en grenzen worden bewaakt.”

 

“De trainers van Touché weten de groep uitstekend te begeleiden en de persoonlijke leerdoelen van iedere cursist op te pakken. “

 

“Ik vond het fijn dat de begeleiders van Touché  af en toe ook hele praktische tips meegeven waar je gelijk wat mee kan. “

 

Lees meer...