EXECUTIVE COACHING

Executive coaching

 

De Executive coaching van Touché garandeert objectieve reflectie en een inspirerende  sparringspartner op inhoud en op effect van gedrag.

In de executive coaching is er gelegenheid om bijvoorbeeld over de visie te sparren en inzichten en keuzes te toetsen.

 

Effectiviteit

Van mensen in top posities wordt verwacht dat ze visie, overtuigingskracht en daadkracht hebben.

Het is de kunst van top bestuurders om complexe situaties en  problemen terug te brengen naar overzichtelijke proporties om beleid en beslissingen begrijpelijk te communiceren. Heldere communicatie kan de effectiviteit van top bestuurders vaak vergroten.

 

Flexibel

De executive coaching is uiterst flexibel, wordt optimaal afgestemd op de coachvraag en vindt plaats op het tijdstip en de locatie die passen in de drukke agenda van de deelnemer.

Buiten kantoortijden en de reguliere werkweek is begeleiding dan ook in overleg  beschikbaar.

Het bijwonen van een werkoverleg of presentatie is ook mogelijk om zo optimaal te kunnen reflecteren op effect van gedrag in de praktijk.

Executive coaching is altijd maatwerk, of het nu gaat om de voorbereiding van een belangrijke presentatie het vergoten van impact, of sparren over inhoudelijke keuzes, per coachvraag wordt de aanpak afgestemd.

Meepraters en ja knikkers zijn er genoeg is de omgeving van top bestuurders, oprechte en eerlijke feedback kan een verfrissende blik geven op het eigen functioneren die nieuwe inzichten en mogelijkheden scheppen.

Daar draagt excecutive coaching graag aan bij.

 

 

 

Voor informatie en persoonlijk advies:

Touché Training & Advies:

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.