OVER ONS

Wie is Touché

There are no translations available.

Touché Training & Advies is een netwerkorganisatie met verschillende geïnspireerde professionals.

Touché Training & Advies richt zich sinds haar oprichting in 1996 op de groei en ontwikkeling van personen, teams en organisaties.

Grenzen opzoeken en verleggen, vergroot mogelijkheden van ontwikkeling. Touché ziet het als een uitdaging hieraan bij te dragen op verschillende niveaus met verschillende programma’s en desgewenst met maatwerk oplossingen.

Alle medewerkers van Touché Training & Advies kenmerken zich door hun grote betrokkenheid, creativiteit en professionaliteit. Persoonlijke aandacht en afstemming zijn daarnaast belangrijke basis uitgangspunten voor de medewerkers van Touché bij het ontwikkelen van personen, teams en organisaties.

 

Missie

Bijdragen aan de groei van mens en organisatie, dat is de missie van

Touché Training & Advies. Beweging, inspiratie en reflectie zijn daarbij sleutelbegrippen.

 

Klanten

Een greep uit de bedrijven waarbinnen Touché Training & Advies actief is of is geweest; Rabobank, KNZB, KLM, Epson, KPN, SARA, ABN/AMRO, Rijkswaterstaat, TNO, Deltares, Sodexo.

 

Reacties deelnemers

“De begeleiding vanuit Touche is positief, scherp en professioneel, het is voldoende uitgedaagd en grenzen worden bewaakt.”

“De trainers van Touché weten de groep uitstekend te begeleiden en de persoonlijke leerdoelen van iedere cursist op te pakken. “

“Ik vond het fijn dat de begeleiders van Touché  af en toe ook hele praktische tips meegeven waar je gelijk wat mee kan. “

 

Read more...